Nieuw jaar, nieuwe dingen

Gepubliceerd op 5 januari 2020 om 10:58

Gelukkig nieuwjaar iedereen!
Heb je nog goede voornemens?

Ik ben er zelf nooit zo goed in dus echte voornemens heb ik al jaren niet meer maar de eerste week van januari is altijd wel een mooi punt om stil te staan en te kijken wat er gebeurt is het afgelopen jaar en waar ik naar toe wil komend jaar.
Afgelopen jaar is onder andere mijn dochter weer meerdere kledingmaten gegroeid (echt waar, wat eet dat kind? Pokon??) en ben ik begonnen met mijn eigen bedrijfje, zo spannend om van je hobby je werk proberen te maken.

En met het nieuwe jaar ook weer nieuwe de dingen.
De eerste beurs data zijn alweer gereserveerd (zie markten en evenementen), de eerste bestelling alweer de deur uit en een aantal offertes voor op maat gemaakte sieraden.
En zoveel ideeën voor nieuwe sieraden.
Deze maand zal in het teken staan van de aromatherapie met onder andere kleurrijke armbanden in combinatie met etherische oliën.
Maar ook in ontwikkeling, een kleine selectie ringen!
Wordt vervolgd dus.

Ik wens iedereen een mooi 2020. Dat je dromen waargemaakt mogen worden en dat geluk en positiviteit je tegemoet zullen komen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.