In the spotlights, Lavasteen!

Gepubliceerd op 31 januari 2020 om 20:19

Het woord 'lava' komt oorspronkelijk uit de italiaanse taal, en is waarschijnlijk afgeleid van het Latijnse woord labes dat duidt op het glijden of schuiven van de lava.

Lava is gesmolten gesteente en wanneer deze weer afkoelt en hard wordt krijg je lavasteen, een poreuze steen die vaak zwart van kleur is maar ook bruin komt van nature voort. De gekleurde lavastenen die sunnakind gebruikt zijn electroplated, niet geverfd. Electroplating is een techniek waarbij elektriciteit wordt gebruikt om de kleur te laten hechten aan de stenen. 

Omdat de lavastenen poreus zijn kunnen deze heel goed gebruikt worden in diffuser/aromatherapie sieraden, zoals armbanden en kettingen. 1 of 2 druppels van je favoriete etherische olie op de kraal druppelen en door de warme huid wordt deze geur langzaam 

Van lavasteen wordt gezegd dat deze de energie van vuur en aarde in zich verenigt waarbij de aardse energie de energie van vuur een beetje tempert. Deze steen staat voor wilskracht, moed , sterkte en volhardendheid.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.