Hallo, Ik ben Maaike a.k.a Sunnakind

40 jaar, getrouwd en moeder van een geweldig ondeugende peuterdochter.
Ik hou ervan om creatief bezig te zijn, bijvoorbeeld haken, met dans en in de keuken.

Een hobby van mij is re-enactment, samen met een vriendengroep levende geschiedenis uitbeelden als een Saks uit het jaar 775.
Mijn alter ego daarin heet Sunnakind, wat zonnekind betekend.

Een tijdje geleden was ik begonnen met een nieuwe hobby, sieraden maken.

Iets wat ik in het verleden wel eens vaker gedaan had maar deze keer ontdekte ik hoe fijn ik het vond om met edelstenen te werken, hun unieke kleuren en patronen in de stenen te laten uitkomen en manieren te vinden om dit te complementeren met koper en zilver en andere mooie kralen.

De edelstenen staan meestal centraal.

Een hobby groeide snel tot iets waar ik iedere dag plezier aan beleef en me een goed gevoel gaf en nu met vol enthousiasme en trots van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken en daarmee andere mensen blij maken met mooie sieraden.

De naam Sunnakind Sieraden komt van mijn alter ego Sunnakind, en daarmee wil ik met ieder sieraad een stukje zonneschijn meegeven en de drager te laten stralen.

Mijn doel is om zo positief mogelijk in het leven te staan, en deze positiviteit uit te stralen en door te geven aan andere mensen.

Ik werk intuïtief, edelstenen hebben een symbolische en esoterische betekenis maar ik ben daar geen expert in. Mijn ervaring is, is dat als je sieraden draagt die je mooi vind, vaak de betekenis ervan je achteraf vanzelf wel duidelijk wordt. En uiteindelijk draag je iets omdat je het mooi vind en een toevoeging van jezelf is.

Kijk rustig rond op de website en in de webshop, er is ook een blog sectie waar ik dingen achter de schermen laat zien en er is een markten en evenementen sectie waarin staat waar ik op fysieke markten/beursen te vinden ben. 

Ook heb ik facebook, Instagram en Pinterest.

Wil je een aanpassing op een sieraad in de webshop of een speciaal op maat gemaakt sieraad, stuur rustig een berichtje voor de mogelijkheden.

Zonnige groet, Sunnakind

Welkom bij Sunnakind Sieraden.

"when you're smiling, the whole world smiles with you"